Двамата любими водещи и актьори разказаха на Лора Крумова и Галя Щърбева какво е да си част от най-забавното телевизионно предаване

Мария Игнатова и  Румен Угрински „поемат караула” като водещи на „Господари на ефира” от 20 април по Нова. Това стана ясно при гостуването на двамата обичани от българските зрители актьори в предаването „Комбина” по Нова. Най-забавното шоу за телевзионни гафове  наскоро навърши 12 години в българския ефир.

 „Ние сме много добри приятели”, разказаха Мария и Румен. „От самото начало ни тръгна приказката, макар че той малко се срамуваше”, спомни си Мария Игнатова за срещата им преди 7 години. Двамата разкриха, че всъщност всички от екипа на „Господари на ефира” са неразделни и силно привързани един към  друг, като дори прекарват почивките си заедно. „Основната причина е в съвпадането на графиците ни. С нашата заетост е много трудно”, смята Мария. „Но не е само работата. Истината е, че много се обичаме. Голямо щастие е да имаш такива хора в живота и професията си”, сподели Румен Угрински за своите колеги и приятели в шоуто за телевизионни гафове.

„Държат се с мен не като с жена, а като с един от тях. Истината е, че единствено Алекс Раева се държи с мен като с дама”, призна Игнатова. Водещата сподели, че е много по-лесно да водиш „Господари на ефира”, отколкото X Factor, тъй като музикалното шоу е на живо и не си застрахован срещу ефирните гафове. Румен Угрински пък си спомни, че първият път, когато е водил „Господари на ефира” заедно с Валентин Танев му е било изключително трудно.

„Обичам да се раздавам на сцената докрай”, така Румен Угрински обясни успеха на неговите образи като Алекси Сукалчев.  Що се отнася до култовата импровизация, в която развълнуваният Алекси Сукалчев крещи името на румънския футболист Моци, актьорът сподели: „За малко щях да си изплюя дроба!”.  „Когато си в образ можеш да правиш всичко, защото не си ти. Няма я отговорността да бъдеш водещ”, добави Мария Игнатова.

Какво пожелаха двамата любими телевизионни водещи на българите за Великден и как самите те ще изкарат празниците, гледайте във видеото.