Как ще се развие съжителството им, ще разберем в следващия епизод на „Женени от пръв поглед” във вторник от 21.00 ч. по Нова

След сватбата и сватбеното пътешествие трите двойки от социалния експеримент на Нова „Женени от пръв поглед” трябваше да заживеят заедно. Експертите на предаването определиха този момент като много деликатен, защото „това е първият случай, в който единия от двамата младоженци трябва да направи голям компромис”. Всеки един посети жилището на другия, а последвалото решение в чий дом да живеят те трябваше да вземат с пълно съгласие.

Антония посети Наско в студентското общежитие и се изненада от чистотата и подредбата в стаята му. И двамата обаче бяха единодушни, че тясната студентската стая не е подходящо място за семейното гнездо за двама младоженци. Наско избра да се пренесе в апартамента на Антония, където живеят също нейната майка и сестра й. Дали трите различни поколения, живеещи в един апартамент ще окажат негативно влияние върху младото семейство, предстои да разберем.

Стефан хареса жилището на Светлана, но категорично заяви, че не може да живее в апартамент, след като цял живот е живял в къща с просторен двор. Светлето пък определи жилището на съпруга си като прекалено подредено и приличащо по-скоро на хотелска стая. Освен това шестте кучета на Стефан също са нещо, което я притесни, но въпреки това тя склони и се пренесе при него.

При Гергана и Георги изборът беше най-труден, защото и двамата са успели да изградят идеалния според тях дом. Гери побърза да запознае Жоро с множеството си обувки и дрехи и сподели, че най-голямото й притеснение не са те, а факта, че тренира всяка сутрин и това може да обезпокои съпруга й, ако се пренесе да живее при него. В крайна сметка тя склони да направи компромиса единствено в името на неговото спокойствие. Георги обаче ясно показа, че ситуацията го обърква, като стигна до крайни изказвания, включително, че експеримента за него не е успешен и от сега приема ролята на лицемер.

Как ще се развие съжителството на трите двойки, ще разберем в следващия епизод на „Женени от пръв поглед” във вторник от 21.00 ч. по Нова.