Кастингът за „Мис Пепеляшка” продължава, вижте как можете да се запишете за участие и не пропускайте втория епизод на новото риалити тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Тя е най-красивата омъжена жена за 2013. В дома си има диаманти, а в гардероба – рокля, с която Моника Белучи е била на червения килим. В „Мис Пепеляшка” тази вечер по Нова обаче същата тази героиня ще замени бляскавия си живот с кал, оборска тор и непоносима смрад.

Във втория епизод на риалити експеримента Мисис България 2013 Александра Милтенова ще влезе в обувките на едно обикновено момиче от село. Носителката на короната е завършила туризъм и има собствен бизнес. Признава, че обича да опознава нови места и да е сред природата. Тридневният й престой сред природата на село обаче ще бъде много далеч от представата за еко туризъм.

Мисис България 2013 ще се запознае с всички екстри – ще тъне в кал, ще рине мръсотията в обора, а от миризмата стомахът й няма да спре да се преобръща. „Щях да повърна”, е само едно от признанията й пред камерата. Красавицата обаче няма да се даде лесно – като мъжко момиче тя ще се изправи пред различни предизвикателства, сред които липсата на нормална тоалетна и непонятна за нея мъжка логика. 

От другата страна на размяната едно обикновено момиче, свикнало с тежката работа и момчешките си дрехи, ще попадне в лукс, за какъвто не е мечтало. Какво е усещането да обличаш скъпи красиви дрехи и какъв ще бъде изходът от дилемата „Да се прибера с парите или да отида на фризьор?” И какви изводи ще направят двете героини за себе си? Не пропускайте втория епизод на новото риалити тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Същевременно кастингът за „Мис Пепеляшка” продължава. Желаещите да изпитат най-вълнуващото приключение в живота си, да разменят мястото си с кралица на красотата и да влязат в нейните обувки, могат да се запишат за кастинг на http://novatv.bg/reality.