Любимците на българските зрители разкриха тайната на екранния им успех в „Комбина”

„Вече 12 години сме заедно. Когато започнахме в „Господари на ефира”, имах чувството, че се познаваме от години. Установих, че има химия между нас. Ние си споделяме много лични неща от самото начало.  Неща, които другите не знаят за нас, дори половинките ни”. Това разкри в „Комбина” актьорът и телевизионен водещ Димитър Рачков за дългогодишното му партньорство с Васил Василев – Зуека.

„Имаме едни и същи критерии. Никога не сме доволни никога от нищо, което правим”, разкри пък Зуека тайната на успешния им тандем. „Когато тръгнем да правим определена сцена в „Като две капки вода”, тя е написана. Слава Богу, ние работим много добре с Влади Априлов.  Той ни дава една основа, която в 80% от случаите остава непроменена, защото той ги измисля много добре. Но такива хрумки ни идват, че стигаме до смяна на цялата концепция, защото виждаме, че така ще стане по-хубаво”.  Това разказа Зуека и допълни, че  понякога правят невероятни импровизации.

Двамата водещи признаха, че се допълват и си „палят фитила взаимно”. „Задръжките ни паднаха на третото предаване в първия сезон на „Като две капки вода”. Първоначално ни беше непривично да водим толкова дълъг формат”, разкриха любимците на българските зрители.

„Ние не ходим по заведения. Живеем скромно”, сподели Рачков. „След шоу се прибираме вкъщи”, допълни Зуека.

„По телевизията ние се шегуваме, но в живота искам да ни възприемат като сериозни хора. Ние сме големи мъже и не сме смешници в живота”, разкри Димитър Рачков. Двамата споделиха, че постоянното очакване на околните да разказват и правят смешки ги натоварва. „Понякога се случва да не си на този режим и да не ти се приказват смешни неща”, сподели Зуека.

Какво още разказаха пред Лора Крумова и Галя Щърбева любимците на българските зрители за съвместната си работа и живота си извън екрана, гледайте във видеото.

Не пропускайте техните импровизации в следващия лайв на „Като две капки вода” този понеделник от 20.00 ч. по Нова.