Дали Гергана и Георги ще преодолеят различията си, ще разберем в „Женени от пръв поглед” във вторник от 21.00 ч. по Нова

Младоженците от „Женени от пръв поглед” празнуваха първия си празник като семейство - Деня на влюбените. Експертите определиха празника на любовта като поредното изпитание пред двойките: „Когато познаваш партньора си от едва 8 дни и предстои 14 февруари, ти можеш да бъдеш много объркан, защото със сигурност не можеш да прецениш дали си влюбен”. Антония обаче беше на различно мнение и плахо сподели чувствата си. Двамата с Атанас се впуснаха в поредица от романтични преживявания, а Антония беше техен инициатор. В края на вечерта чаровната половинка на Атанас му призна, че момента, в който тя е започнала да изпитва любов към него, е настъпил.

Светлана и Стефан заминаха за Банско, където се отдадоха на почивка и приятни емоции. Те си размениха подаръци, организираха си романтична вечеря на свещи и се забавляваха, като дишаха хелия от балоните с форма на сърца. Светлана за първи път чу съпруга и да разказва тяхната история на трети човек и остана очарована от неговия разказ. Усмихнатата перничанка си пожела да намери любовта в лицето на Стефан съвсем скоро, а той също призна, че му е приятно с нея.

При Георги и Гергана небето не беше толкова безоблачно. Двамата заминаха за панаира на любовта и виното „Влюбени в Несебър”, но дори романтичната обстановка не успя да накара двамата да се почувстват като влюбена двойка. По време на празничната вечеря, след поредица от спорове, Гери обвини съпруга си, че играе пред камерите и не намира в него искреността, която иска да види у половинката си. Жоро на свой ред изтъкна, че живее в периферията на ежедневието на жена си и тя не намира достатъчно време, за да го опознае и разбере. В заключение Георги отсече, че между двамата няма любов.

Дали Гергана и Георги ще преодолеят различията си? Ще разберем в следващия епизод на „Женени от пръв поглед” във вторник от 21.00 ч. по Нова.