Кастингът за „Мис Пепеляшка” продължава, вижте как да се запишете и не пропускайте епизода следващия четвъртък по Нова

Две жени с абсолютно различен стил и начин на живот получиха шанс да видят своето битие отстрани, като разменят своите места в новото риалити „Мис Пепеляшка” по Нова. В третия епизод на формата носителката на титлите „Най-сексапилен модел на България”  и „Мис Силикон” Катрин Вачева влезе буквално и преносно в обувките на леля Пепинка от село Балювица в област Монтана.

Катрин напусна своя луксозно обзаведен дом в чийто гардероб, освен тоалети от известни марки, се намират и 236 чифт обувки, всеки от които съчетан със съответната чанта от известен дизайнер, като очакваше да се озове в „малка склупена къщурка с две липи отпред”. Представата ѝ обаче беше разбита на пух и прах, когато се оказа в триетажна къща, обзаведена с всички съвременни удобства, включително и миялна машина. Изненадата ѝ стана още по-голяма, когато разбра, че семейството на леля Пепинка притежава и „Ламборджини”. Любителка на хубавите коли и шофирането, Катрин изяви желание да го подкара, но доста се затрудни, когато видя, че става дума за трактор на известната италианска марка.

Моделът осъзна, че семейството на Пепинка поддържа доста добър стандарт, но и на доста висока цена – тежък дванадесетчасов труд в семейната кравеферма. „Няма да се уплаша, ако каляската се превърне в тиква”, заяви още в началото на шоуто Катрин и го доказа, като се включи активно в тежката фермерска работа. Тя подходи позитивно към предизвикателствата като пренасяне на храна за животните и доенето на кравите, като не забрави да направи и „дефиле” с новите си фермерски дрехи.

По това време Пепинка пък влезе в ежедневната роля на модел и доказа, че ако си била Мис Гимназия, оставаш Мис за цял живот. Само едно фитнес упражнение и урок по дефилиране бяха достатъчни, за да усвои „котешката походка”. Последва и поредица от козметични процедури, които да я подготвят за бъдеща фотосесия. Изключително отпускащо и ободряващо ѝ подейства педикюра, на който Пепинка заяви, че нищо не ѝ пречи да се подлага и след като се върне във фермата.

Картината беше завършена с интензивен шопинг и нова прическа, които доказаха, че макар да живее в провинцията, тя има доста високи изисквания. Най-голямото предизвикателство за нея се оказаха високите токчета, които определи като „мъчение”, но когато тоалетът ѝ беше завършен заключи, че постепенно „свикваш да се възприемаш така и дори обувките не предизвикват проблеми”. Последвалата фотосесия с професионален фотограф доказа, че в Пепинка се крие истински модел. Макар да определи преживяването за „забавно”, тя сподели, че не би заменила своя живот с този на Катрин. До подобно заключение стигна и „Мис Силикон” в края на своя престой във фермата. 

Какво си казаха двете дами една на друга за своите приключения при размяната, вижте във видеото тук, а целия епизод със забавните им преживявания гледайте отново в NovaPlay. Не пропускайте четвъртия епизод на новото риалити в четвъртък, 30 април, от 22.00 ч. по Нова.

Същевременно кастингът за „Мис Пепеляшка” продължава. Желаещите да изпитат най-вълнуващото приключение в живота си, да разменят мястото си с кралица на красотата и да влязат в нейните обувки, могат да се запишат за кастинг на http://novatv.bg/reality.