Двубоя между Берое и Лудогорец може да следите тази вечер от 20.00 ч. на живо в ефира на Diema Sport, както и в Gong Play

Лидерът в родната А група Лудогорец гостува в Стара Загора на Берое в мач от 27-я кръг на А група (първа шестица). Двубоя между Берое и Лудогорец може да следите тази вечер от 20.00 ч. на живо в ефира на Diema Sport, както и в платформата Gong Play.

Треньорът на шампиона Лудогорец Георги Дерменджиев сподели мнението си, че мачът с Берое не решава титлата. Дерменджиев няма да може да разчита на Йордан Минев и Юнес Хамза, които се възстановяват от контузии. Жуниор Кишада пък е наказан заради червения картон, който получи при домакинската победа над Литекс с 3:1.

Лудогорец е начело във временното класиране с 55 точки, а Берое е пети с 41 точки в актива си, на три от четвъртия Литекс и с две пред шестия Ботев Пловдив.

В Дупница пък Марек посреща Левски също в мач от 27-я кръг на А група (втора шестица). „Сините” ще са без Божидар Краев, който все още не е възстановен и не попадна в групата за двубоя. Срещата днес от 17.00 ч. можете да следите в ефира на Diema, както и в Gong Play

Снимка: LAP.bg, Иван Иванов