Двубоите може да гледате пряко по Diema Sport, както и на платформата Gong Play

Отборът на ЦСКА гостува на Литекс в дербито от 27-ия кръг на „А” ПФГ. Двубоят е тази вечер на Градския стадион в Ловеч и стартира в 20.00 ч. Срещата може да гледате пряко по Diema Sport, както и на платформата Gong Play.

Литекс все още не се е отказал да преследва второто място в крайното класиране на „А” група, но за да успее, е необходимо подобрение във формата, защото ловчанлии спечелиха само веднъж в последните си четири мача. При визитата си в Ловеч „червените“ пък ще търсят своя първи гол през пролетта. Отборът на Галин Иванов няма попадение в противниковата врата повече от 700 минути, а загубата на лидера Лудогорец от Берое вчера е допълнителен мотив за гостите от София, които ще имат възможност да скъсят дистанцията с лидера. Повече за подготовката на двата отбора за срещата четете на сайта Gong.bg.

По-рано през деня ще се играе и другият двубой от първата шестица на А група между отборите на Локомотив София и Ботев Пловдив. Мачът е на стадион „Локомотив“ в Надежда и започва в 17.00 ч.  По традиция мача може да гледате на живо по Diema Sport, както и на платформата Gong Play. „Железничарите” са без загуба в последните си шест домакинства, но в предишните се два двубоя в „Надежда” не успяха да отбележат гол и ще искат да прекъснат тази лоша поредица, още повече че се целят в третото място в класирането.

Гледайте срещите от „А” ПФГ по Diema Sport и Gong Play, като не пропускате възможността да гласувате на Gong.bg, за да определите Играч на мача.

Снимка: БГНЕС