Мис Плеймейт кове зайчарник, кошмари в мола за другата героиня в епизода на „Мис Пепеляшка” тази вечер от 22.00 ч. по Нова

На лов за кокошки с високи токчета – това ще бъде само едно от предизвикателствата за плеймейтката Светлана Василева в епизода на „Мис Пепеляшка” тази вечер от 22.00 ч. по Нова. 

Изкусителната блондинка ще стегне куфарите за село Сборище, където ще се озове в женско царство. Жената, способна да омагьоса всеки мъж, ще попадне на място, където няма нито един мъж. Има обаче много мъжка работа, която три поколения жени вършат без колебание. Мис Плеймейт ще запретне ръкави и ще докаже, че селската работа и светските навици могат да съжителстват съвсем успешно. Качена на високи токчета, тя ще се впусне след кокошките и с голи ръце ще хване една от тях. Нещата истински ще загрубеят, когато стопанката на къщата каже: „Сега ще те науча как да колиш кокошка”. Предизвикателствата няма да спрат дотук – Светлана Василева ще трябва да скове зайчарник и да работи в местната бакалия. 

От другата страна на експеримента „Мис Пепеляшка” едно обикновено момиче ще изживее истински кошмари в мола. София от село Сборище ще сменя тоалет след тоалет, но с нито един от тях няма да се хареса. Тя ще трябва да реши и дали да си сложи „копринени” мигли и хиалурон в устните. Научена да се справя сама в живота, София ще разкаже своята история и защо дъщеря й не е живяла нито един ден със своя баща.

Как всяка една от героините ще се справи със своите задачи? Какво ще признаят за себе си, какви ще бъдат изводите, до които ще стигнат, и какви съвети ще отправят една към друга на финала? Отговорите в „Мис Пепеляшка” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.