Кастингът за „Мис Пепеляшка” продължава, вижте как да се запишете и не пропускайте епизода следващия четвъртък по Нова

Плеймейтката Светлана Василева замени изискания си живот с изпитанията на селския труд, а София Антонова от село Сборище влезе в нейните обувки в „Мис Пепеляшка” по Нова. Срещата на техните противоположни реалности провокира серия любопитни ситуации и житейски равносметки в четвъртия епизод на новото риалити. 

Изкусителната блондинка доказа, че светските навици и селската работа могат да съжителстват успешно. Мис Плеймейт попадна в женско царство, в което обаче я очакваше много мъжка работа. Качена на високи токчета, тя се научи как се коли кокошка и как се кове зайчарник. Със серия изпитания се срещна и другата героиня в експеримента „Мис Пепеляшка”, която трябваше да сменя тоалет след тоалет. Научена да се справя сама в живота, София разказа своята история и защо дъщеря й не е живяла нито един ден със своя баща.

След като имаха възможност за няколко дни да разменят местата си и да се запознаят с житейските предизвикателства за всяка от тях, на финала настъпи най-вълнуващият момент, когато двете дами се срещнаха. Тази среща ме накара да се замисля, че трябва да си тръгна от това село, за да се погрижа за бъдещето на дъщеря ми, призна София. Светлана от своя страна я увери, че тя винаги може да разчита на нейната подкрепа и съдействие, когато вземе това решение. Какво си казаха двете дами, вижте във видеото, а целия епизод гледайте отново в NovaPlay. Не пропускайте петия епизод на новото риалити в четвъртък, 7 май, от 22.00 ч. по Нова.

Същевременно кастингът за „Мис Пепеляшка” продължава. Желаещите да изпитат най-вълнуващото приключение в живота си, да разменят мястото си с кралица на красотата и да влязат в нейните обувки, могат да се запишат за кастинг на http://novatv.bg/reality.