Не пропускайте новите героини в „Мис Пепеляшка” следващия четвъртък от 22.00 ч. по Нова

Моделът Зорница Линдарева се изправи лице в лице с най-голямата си фобия от животни в новото риалити предаване „Мис Пепеляшка” по Нова. Носителката на титлата Мис Екзотик Монте Карло размени своето място с 35-годишната фермерка Христина Русева от село Разград и трябваше да поеме грижата за 12 крави и две телета, без да броим кокошките и прасетата.

Макар да призна, че я обзема ужас, когато в радиус от няколко метра около нея има животни, Зорница Линдарева се впусна с „главата надолу” в селския живот от самото начало. Тя трябваше да се придвижи с конски впряг до новата си къща. Въпреки че се постара да се спогоди с коня Хокола, накрая Зорница реши, че е по-добре да се придвижи пеша. Но с това трудностите пред нея не свършиха. За нея беше истински шок да открие, че в къщата няма течаща вода, баня и тоалетна. Въпреки това Зорница посрещна стоически предизвикателството на битовите условия и успя да изпере дрехите на цялото семейство с ледено студена вода в двора на къщата. Фобията от животни и миризмата в обора ѝ попречиха да се справи със задълженията в семейната кравеферма, но за сметка на това тя успя да почисти новозакупената къща на Христина, както и да разнесе тежките съдове с мляко из селото.

По това време Христина пък не скри радостта, която я обзе, от условията в къщата на Зорница. „Бих се родила само да имам пералнята като тази вкъщи”, възкликна скромната фермерка, докато разглеждаше уредите в дома на красавицата. Но „скромният и уютен дом” в града беше само началото на нейното приключение. Христина се подложи на интензивни спа процедури, хамам и огнен масаж. Последва и усилена шопинг терапия в компанията на майката на Зорница Линдарева, а накрая двете си поговориха надълго и широко на кафе по женски – нещо, което също липсва на Христина в село  Разград.

Не по-малко емоционална комуникация и се завърза и между Зорница Линдарева и жителите на селото.  „Тези хора ми дадоха такъв заряд, енергия  и емоция, каквито не мога да почувствам дори на кафе с приятелки. Моето ежедневие е едно и също. В един момент се срещаш с такава човещина, с такава форма на контакт, която ние никога не преживяваме в големия град.”, заяви моделът.

Но всичко хубаво рано или късно свършва, така че двете героини на „Мис Пепеляшка” трябваше да се върнат към своя живот. Преди това обаче двете се срещнаха, за да споделят своите впечатления. Какво си казаха, гледайте във видеото тук.

Не пропускайте да видите и новите героини в „Мис Пепеляшка” следващия четвъртък от 22.00 ч. по Нова.