Гледайте дербито на „А” ПФГ тази вечер от 19.00 ч. на живо по Diema Sport, както и в платформата Gong Play

Отборът на Лудогорец е устремен към четвърта поредна титла, която иска да осигури в домакинството си на Локомотив София. Срещата от 30-ия кръг на „А” група можете да следите на живо от 19.00 ч. тази вечер в ефира на Diema Sport, както и в платформата Gong Play

Победа е необходима на Лудогорец, за да се превърне и на теория в недостижим на върха в класирането. За втори път в историята си тимът може да стане шампион предсрочно. Празникът на разградчани може да бъде още по-значим заради откриването на новата трибуна на стадиона в града.

Час и половина преди началото на срещата, домакините ще отрежат лентата на трибуна „Моци”. В тържествената церемония ще участват още собствениците на клуба Кирил и Георги Домусчиеви, русенският митрополит Наум, както и държавници.

Въпреки празниците съперникът на разградчани в предстоящия сблъсък е най-прогресиращият отбор в „А” група през тази кампания - Локомотив София. Тимът ще иска да развали настроението на съперника и неговите фенове. Столичани обаче все още чакат първата си победа в историята срещу „Орлите” - до този момент загубиха и четирите си гостувания в Разград, като вкараха само два гола в тях.

Гледайте развръзката в дербито на „А” ПФГ тази вечер от 19.00 ч. на живо по Diema Sport, както и в Gong Play. Не пропускайте и възможността да определите „Играч на мача”, като гласувате по време на срещата на сайта Gong.bg.

Снимка: БГНЕС