От 8 юни зрителят ще определя кой филм да гледа всеки понеделник по KinoNova

Да имаш силата да избираш какво ще гледат хиляди хора в определен ден и час от седмицата. Да бъдеш повелител на ефира. Това е „Великият понеделник” – телевизионната кампания, която първа даде възможност на зрителите да влязат в ролята на истински кино повелители и да изберат филма на деня.

След огромния интерес и множеството фенове, които спечели за две години, от 8 юни „Великият понеделник” се завръща с трети сезон, нови заглавия и страхотни награди в ефира на KinoNova. Лято 2015 ще провокира кино феновете да изберат едно от пет филмови предложения. Заглавието, събрало най-много гласове, ще бъде излъчвано в ефира на медията в понеделник, точно в 21.00 ч. На Facebook страницата на канала зрителите ще избират кой филм да гледат всеки понеделник.

През лятото на 2013 за първи път властта бе дадена в ръцете на телевизионните зрители, за да изберат какво искат да видят в ефира на KinoNova. Първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie на годишната церемония Effie Awards, в категорията „Медийна реклама”, но най-голямото признание дойде от самите зрители – близо 50 000 киномани се включиха във „Великият понеделник” през 2013, заявявайки категорично желанието си да избират какво да гледат. През 2014 вторият сезон на „Великият понеделник” удвои феновете си, които са близо 100 000.

Кои ще са първите пет заглавия ще видим още в понеделник, 8 юни, а на 15 юни в ефир ще бъде излъчен първият фаворит на феновете, събрал най-много гласове. Труден избор, вълнуващо очакване и само един седмичен победител – „Великият понеделник”, всеки понеделник от 21.00 ч. по KinoNova. Защото зрителят повелява така!