Първата контрола на „орлите” може да гледате днес от 15.30 ч. на живо по Diema Sport и онлайн платформата Gong Play

Шампионът на България по футбол Лудогорец започна своя подготвителен лагер в Австрия преди началото на участието си в евротурнирите и новия сезон в „А” ПФГ. Отборът на „орлите” ще се изправи още днес от 15.30 часа срещу ФК Краснодар в първата си контрола на австрийска земя. Феновете на футбола ще могат да гледат двубоя на живо по Diema Sport и на онлайн платформата  Gong Play.

ФК Краснодар завърш сезона на трето място в руското първенство и отстъпва по точки само на шампиона Зенит. Двата отбора се срещат за втро път. По време на зимната си подготовка лудогорци победиха руския град след изненадващ обрат.

Междувременно бившият капитан на Стяуа Андрей Препелица призна, че е близо до трансфер в родния шампион Лудогорец. Универсалният футболист е спряган от местните медии за сигурно ново попълнение на разградчани. Очаква се, ако има разбирателство с Лудогорец, той директно да се присъедини към лагера в Австрия и да участва в контролите.

До края на подготовката в алпийската държава „орлите“ ще играят още с Университатия Крайова, Локомотив Москва, Спарта Прага и Зенит.

Не пропускайте първата си контрола на Лудогорец  срещу ФК Краснодар тази неделя на живо по Diema Sport и на онлайн платформата  Gong Play.

Снимки: LAP.bg, Илиан Телкеджиев Лудогорец заминава на подготвителен лагер