Новите филмови заглавия във „Великият понеделник” и още информация за кампанията ще откриете на официалната Facebook страница на KinoNova

Ема Томпсън в ролята си на бавачката Макфий  успя да омагьоса зрителите, гласували във „Великият понеделник”. Едноименната комедия - „Бавачката Макфий и големият взрив”, е победителят в кампанията на KinoNova след оспорвана битка с не по-малко забавната криминална история „Коза Ностра” на режисьора Люк Бесон с участието на Робърт Де Ниро, Мишел Пфайфър и Томи Лий Джоунс и апокалиптичната драма „Невъзможното”, в която главните роли са поверени на Наоми Уотс и Юън Макгрегър.

В най-демократичната телевизионна кампания, която се завърна с трети сезон, зрителите имат възможност да бъдат истински кино повелители и да избират филма на седмицата. Седмичната награда за най-запалените киномани е тениска с уникален дизайн, а голямата награда в края на кампанията е два двупосочни билета до Париж. 

Новите филмови заглавия във „Великият понеделник” и още информация за кампанията ще откриете на официалната Facebook страница на KinoNova.