Гледайте мачът реванш от 20.00 ч. директно по Diema Sport, както и на онлайн платформата Gong Play

Берое посреща днес в Стара Загора Атлантас в мач реванш от първи квалификационен кръг на Лига Европа. Феновете  могат да проследят срещата на живо от 20.00 ч. по Diema Sport, както и на онлайн платформата Gong Play.

Старозагорци спечелиха с 2:0 първата среща в Клайпеда след голове през второто полувреме на Спас Делев и Георги Божилов. Ако Берое отстрани Атлантас, в следващия кръг ще се изправи срещу датския Брьондби. Азербайджанският арбитър Орхан Мамадов ще ръководи мача реванш между Берое и Атлантас Клайпеда тази вечер. Верен на себе си, треньорът на Берое Петър Хубчев не желае да помпа очакванията преди мача и иска тимът да подходи сякаш губи с 0:2 след първия двубой, а не обратното. Хубчев иска и ранен гол, за да отпаднат бързо и малкото въпросителни. Още повече че във втория кръг датският съперник на Берое - Брьондби, на практика се е класирал след 9:0 в първия си мач. от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

Не пропускайте развръзката на битката между Берое и Аталантас за Лига Европа днес от  20.00 ч. по Diema Sport, както и на онлайн платформата Gong Play

Снимка: БГНЕС