Гласувайте за петте предложения във втората седмица на „Великият понеделник” на Facebook страницата на KinoNova

Мистерии и тайни обгръщат филмите в шестата седмица на кампанията „Великият понеделник”. Но коя от тях ще бъде разбулена в понеделник от 21.00 ч. по KinoNova ще решат зрителите със своя вот.

Феновете на качественото кино могат да гласуват, за да разкрият семейната тайна, заплетена не от кого да е, а от самия Стивън Кинг, в психотрилъра „Кери”. Ако дадат своя глас за екшън-трилъра „Агент Солт”, ще могат да разберат какво крие Анджелина Джоли в ролята си на американски шпионин. М.  Найт Шаямалан пък ще разкрие мистериите в приказния свят на фентъзито „Последният повелител на въздуха”. Роберт Де Ниро и Бен Стилър могат да споделят със зрителите мистериозните загадки на семейния живот в комедията „Запознай се с малките”. Компанията на Тим Алън, Джон Траволта, Мартин Лоурънс, Уилям Мейси, Рей Лиота пък може да разкрие тайната на свободното съществуване и безкрайно забавните приключения в лентата „Като рокерите”.

Феновете могат да гласуват за своя фаворит на Facebook страницата на канала, а  филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 6 юли, в 21.00 ч. по KinoNova. Гласувайте за победител във „Великият понеделник”тук. Седмичната награда за най-запалените киномани е тениска с уникален дизайн, а голямата награда в края на кампанията е два двупосочни билета до Париж.
 
През лятото на 2013 г. за първи път властта бе дадена в ръцете на телевизионните зрители, за да изберат какво искат да гледат в ефира на KinoNova. Първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie на годишната церемония Effie Awards в категорията „Медийна реклама”, но най-голямото признание дойде от самите зрители – близо 50 000 киномани се включиха във „Великият понеделник” през 2013 г. През 2014 г. вторият сезон на „Великият понеделник” удвои феновете си, които са близо 100 000.

„Великият понеделник” – понеделник от 21.00 ч. KinoNova