Гласувайте за новите пет предложения в кампанията на Facebook страницата на KinoNova

Екшънът „Непобедимите 2” е сред новите пет предложения в кампанията „Великият понеделник” по KinoNova тази седмица. Филмът с участието на екшън героите Брус Уилис, Джейсън Стейтъм, Силвестър Сталоун, Долф Лундгрен и Арнолд Шварценегер си оспорва първото място в сърцето на киноманите с трилъра „Туристът”, в който главните роли са поверени на холивудските звезди Анджелина Джоли и Джони Деп. 

Сред заглавията в кампанията „Великият понеделник” е още един филм с участието на Брус Уилис - „Неуязвимият”, в който актьорът си партнира с Робърт Райт Пен и Самюъл Джаксън. Киноманите могат да изберат да гледат още романтичната комедия „Очаквай неочакваното”, както и приключенския филм „Братята тигри”. 

Феновете могат да гласуват за своя фаворит на Facebook страницата на канала, а  филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 27 юли, в 21.00 ч. по KinoNova. Гласувайте за победител във „Великият понеделник” тук. Седмичната награда за най-запалените киномани е тениска с уникален дизайн, а голямата награда в края на кампанията е два двупосочни билета до Париж.

„Великият понеделник” – понеделник от 21.00 ч. KinoNova