Гледайте срещите между Черно море и Лудогорец от 18.30 ч. и между Локо Пл и Берое от 21.00 ч. по Diema sport и Gong Play

Шампионът на България Лудогорец излиза срещу носителя на Купата на България Черно море в мач от втори кръг на „А” ПФГ днес от 18.30 часа на стадион „Тича“. Феновете ще могат да проследят срещата на живо по Diema sport и Gong Play. Двата отбора са амбицирани да изчистят името си след слабото представяне в евротурнирите и битката между тях ще бъде повече от оспорвана.Залогът за старши треньора на „орлите” Бруно Рибейро е много по-голям, тъй като се заговори дори за неговата смяна.

„Чака ни тежък мач срещу един много добър отбор. Необходима ни е една победа, за да излезем от негативната серия“, заяви португалецът преди срещата пред сайта Gong.bg. Треньорският щаб няма проблеми с контузени и наказани футболисти, като всички ще бъдат на линия за битката в морската столица. Във Варна обаче Лудогорец играе много трудно, като доказателство за това е, че в последните си три гостувания шампионът не успя да победи.

Черно море не успя да покаже най-доброто от себе си като гост на Пирин в първия кръг. Моряците искат да играят сериозна роля в шампионата и ще опитат да задълбочат кризата при „орлите“, въпреки че не са ги побеждавали вече в пет поредни мача. „Предстои ни труден мач срещу шампиона. Лудогорец отпадна от евротурнирите, но си остава отбор №1 у нас. Сгъстеният цикъл на мачовете и натрупаната умора със сигурност ще ме принудят да направя промени в състава”, сподели наставникът на Черно море Никола Спасов преди срещата.

Тази един срещу друг ще излязат още Локомотив Пловдив и Берое. Срещата е от 21.00 часа и ще бъде предавана по Diema sport и Gong Play. „Смърфовете“ претърпяха крах на старта в А група след 0:3 от Славия. В следващия си мач срещу Берое, те ще опитат да зарадват феновете си и да се възползват от умората на съперника след визитата в Дания за европейски реванш с Брьондби. Старозагорци обаче загубиха само една от последните си четири визити на Лаута, така че ще пристигнат в Пловдив със самочувствие.

Не пропускайте оспорваните мачове от „А” ПФГ днес по Diema sport и на онлайн платформата Gong Play.

Снимка: БГНЕС