Дрю Баримор, Скарлет Йохансон, Дейвид Духовни, Деми Мур и други звезди на Холивуд ще забавляват зрителите пред екрана

В един от най-горещите месеци – август, TV1000 ще забавлява зрителите си с някои от най-смешните комедии. Зрителите ще имат възможността да видят пет комедийни премиери на „Момчетата на моя живот“, „40-годишният девственик“, „Прекършени цветя“, „В добра компания“ и „Семейство Джоунс“, които ще се излъчват всеки понеделник от 21.30 ч.  по TV1000.

Комедийният месец стартира на 3 август с „Момчетата на моя живот“. Американският филм, базиран на автобиографията на Бевърли Донофрио (Дрю Баримор), разказва историята на младо момиче, което обича да се забавлява. Но когато е едва на 15 години тя среща Рей (Стив Зан) и скоро след това забременява. На сватбата си, за която настоява разочарованият й баща, Бевърли разбира, че най-добрата й приятелка също е бременна. Но вместо да празнуват, двете се утешават за изгубената си младост.

Седмица по-късно зрителите могат да гледат премиерата на „40-годишният девственик“. Комедията разкрива живота на Анди Ститцър (Стив Карел). На 40 години той е постигнал много неща в живота си - добре платена работа в магазин за електроуреди, хубав апартамент и добри приятели. Въпреки това, има само едно малко нещо, което не е успял да направи все още. Той никога през живота си не е бил с жена. Приятелите му пък считат за свой дълг да му помогнат да се справи с положението си.

Романтичните любовни истории не спират дотук. Комедията „Прекършени цветя“ ни среща с Дон Джонстън (Бил Мъри) - някогашен Дон Жуан, който е направил малко състояние в компютърната индустрия и сега иска да живее спокойно като пенсионер. Изненадващо Дон получава анонимно писмо и разбира, че има 19-годишен син, който го търси. Ситуацията води до това Дон да разгледа отношенията си с жените и се впуска в търсене на старите си любови из цялата страна.

В четвъртата седмица на месеца в американския филм „В добра компания“ Дан Форман (Денис Куейд) е понижен от поста си шеф на рекламен отдел, а на неговия пост е назначен самонадеян младеж - Картър Дуриейя (Тофър Грейс). Дан обаче е принуден да се държи почтително с новия си млад шеф не само в офиса, но и в дома си, когато Картър започва да се среща с прекрасната му дъщеря Алекс (Скарлет Йохансон).

 В последния понеделник на август комедията „Семейство Джоунс“ разказва за идеалното семейство на Стив и Кейт Джоунс (Дейвид Духовни и Деми Мур). Те имат всичко, за което една щастливо омъжена двойка мечтае. Децата им Джен и Мик са интелигентни и привлекателни, живеят в елитен квартал и имат достатъчно пари. Не след дълго семейство Джоунс се сприятеляват със своите съседи Лари и Съмър и стават неделима част от тяхната общност. Но никой не знае какво всъщност се крие под повърхността на това съвършено семейство.

Още за продукциите на TV 1000 можете да откриете на http://tv1000.bg/, както и на Facebоок страницата на канала  https://www.facebook.com/TV1000BG.