Гласувайте за новите пет предложения в кампанията „Великият понеделник” на Facebook страницата на KinoNova

Том Круз влиза в ролята на агент Итън Хънт в екшън-трилъра „Мисията невъзможна”, за да търси справедливост в кампанията „Великият понеделник”. Лентата на режисьора Брайън Де Палма, поставила началото на една от най-успешните шпионски поредици за последните 20 години, е сред новите пет предложения в кампанията по KinoNova тази седмица. 

За първото място в сърцето на киноманите се борят също Пол Уокър и Джесика Алба. Двамата ще нагорещят екрана с ролите на двама секси водолази, които си мечтаят да открият скрито съкровище в приключенския екшън „Опасно синьо”. 

Сред заглавията в кампанията „Великият понеделник” е приключенският филм „Тримата мускетари” по едноименния роман на Александър Дюма, в който главните роли са поверени на Чарли Шийн, Кийфър Съдърланд и Оливър Плат. Зрителите могат да изберат да гледат още Дженифър Анистън и Джерард Бътлър в екшън комедията „Отстреляй бившата”, както и фантастичния филм „Супер 8” с участието на  Габриел Басо и Кайл Чандлър.

Феновете могат да гласуват за своя фаворит на Facebook страницата на канала, а  филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 10 август, в 21.00 ч. по KinoNova. Гласувайте за победител във „Великият понеделник” тук. Седмичната награда за най-запалените киномани е тениска с уникален дизайн, а голямата награда в края на кампанията е два двупосочни билета до Париж.

„Великият понеделник” – понеделник от 21.00 ч. KinoNova