Шестимата претенденти за победа разказаха какво очакват от концерта на Бъдни вечер, 24 декември, от 20.00 ч. само по Нова

Празнична атмосфера и трескава подготовка ще са главните герои на сцената на X Factor. Поводът е предстоящият Коледен концерт на 24 декември, четвъртък, от 20.00 ч. по Нова. „Това ще бъде най-милият и най-красивият концерт до момента. Нашият режисьор – Кико, е създал страхотни постановки”, разказа пред камерата на „На кафе” Кристиан Костов. „Предстои да видим облеклата, с които ще се появим в изпълненията. Ще бъдат много впечатляващи и се надявам да изненадаме зрителите”, допълни Дарина, която се появи със загатнат блясък в косите – един от акцентите на празничното й амплоа. 

„Роден съм в църква и Коледа е част от мен. Моята песен предполага успешно да предам духа на празника. Надявам се всички да се насладят и да споделят празничната нощ с нас”, бяха думите на кандидата от Нигерия Стивън Ачикор, който ще посрещне Рождество в България. Сред чуждестранните финалисти е и кипърката Християна Лоизу, която призна, че Коледа е любимият й празник и искрено вярва, че хората стават по-добри по това време на годината. „Репетираме по цял ден, доста е уморително, но смятам, че си заслужава”, разказа една от най-дисциплинираните участнички – Виктория Георгиева. 

„Грандиозен и различен от всичко останало”, категорични бяха момичетата от A.V.A. за Коледния концерт на X Factor, който феновете могат да видят на Бъдни вечер, 24 декември, от 20.00 ч. само по Нова. 

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във Vbox7.com.