Гледайте комедията „Влюбен в съседката” от 12.30 ч. и драмедито „Щастливо влюбена” от 14.15 ч. по NOVA

Много забавни приключения и неочаквани обрати очакват зрителите с филмите в неделния следобед по NOVA.

Любовта ще сдобри по неочакван начин носителката на „Оскар” Пати Дюк и отличената с „Еми” Шели Лонг в комедията „Влюбен в съседката” днес от 12.30 ч. по NOVA. Двете холивудски звезди ще влязат в ролите на две враждуващи съседки, чието съперничество е започнало още в  ученическите им години. Те обаче са принудени да сключат примирие, когато синът на едната се влюбва в дъщерята на другата.  Годежът на децата им обаче отново разпалва тяхното противоборство, тъй като всяка от тях има различна представа за перфектното сватбено тържество. Дали двете дами ще изгладят противоречията помежду си, или ще предизвикат раздялата на децата си?

От 14.15 ч. популярната актриса Джесика Зор, известна с ролята си в хитовия сериал „Клюкарката”, ще разбере кои са важните неща в живота в романтичната комедия „Щастливо влюбена”. Зор влиза в ролята на Мира,  чиито мечти започват да се сбъдват, съвсем изненадващо и не на шега, в един прекрасен 1 април. Тя обаче упорито не желае да повярва на късмета си. Нима е възможно за един ден да я повишат до мечтаната позиция, да започне да излиза с перфектния мъж и да заживее в идеалния дом? Мира скоро разбира, че напрежението в офиса е голямо, натовареният график не оставя никакво време за приятелите, а перфектният на пръв поглед мъж всъщност изобщо не е за нея. Мира трябва да подреди живота си отново и да разбере наистина ли е „Щастливо влюбена”.

Не пропускайте да се посмеете с комедията „Влюбен в съседката” от 12.30 ч. и драмедито „Щастливо влюбена” от 14.15 ч. по NOVA.