Марина Стоименова тръгва по следите на новите терористи тази вечер веднага след централната емисия на новините в Темата на NOVA

Как се променя тактиката на терористите през последните години? Какво ни очаква оттук нататък в борбата срещу тероризма? Успяват ли терористичните организации да постигнат целите си? Отговорите на всички тези въпроси търси репортерът Марина Стоименова в Темата на NOVA тази вечер след централната емисия на Новините на NOVA.

Последните терористични нападения в Ница и Вюрцбюрг показаха едно ново и непознато лице на тероризма. Налице е тероризъм без планиране. Атаките на са старателно подготвяни от „центъра на злото”, а са дело на самотни „вълци единаци”. В Темата на NOVA експерти ще коментират профила и поведението на хората, склонни да извършат терористичен акт.

Къде са грешките - дали в политиката, дали в разделението между християни и мюсюлмани, или пък в прекалената толерантност? Как точно ИДИЛ постигна една от най-големите си цели - да зареди тиктакащи „хора бомби” навсякъде и да няма нужда от план, за да ги задейства? Отговорите ще научите от Марина Стоименова в  Темата на NOVA тази вечер след централната емисия на Новините на NOVA.