Гледайте хитовия криминален сериал всеки делничен ден от 9.30 ч. по NOVA

Нищо не е такова, каквото изглежда на пръв поглед, а невидими връзки свързват случаите в премиерния сезон 17 на хитовата криминалната мистерия „Убийства в Мидсъмър”, който стартира днес от 9.30 ч. по NOVA.

Докато главен инспектор Джон Барнаби (Нийл Дъджън) се опитва да се справи с новата си роля на баща, двамата с помощника му районен инспектор Чарли Нелсън (Гуайлъм Лий) откриват, че английската провинция предлага още по-големи загадки, отколкото те са свикнали. Скоро двамата ще открият, че  между смъртта на местен художник и кражбата на ценен ръкопис съществува връзка, но каква точно е тя? Веднага след като приключат с този случай, двамата ще поемат разследването на фатална злополука с известен илюзионист, в която според слуховете са намесени „нечисти сили”.

 Джон Барнаби и Чарли Нелсън ще разберат, че музикалният бизнес може да бъде смъртоносен, докато разследват убийството на организатора на фолк фестивала в Лоуър Кросби. А когато се оказва, че ново шампанизирано вино, което винарната на Мидсъмър се кани да пусне на пазара, съдържа отрова за охлюви, двамата трябва не само да предотвратят неговото разпространение, но и да открият извършителя, преди да продължи своето дело.

Не пропускайте епизодите на премиерния сезон 17 на „Убийства в Мидсъмър” всеки делничен ден от 9.30 ч. по NOVA.

Може да гледате сериала „Убийства в Мидсъмър“ в удобно за вас време и на платформата NOVA PLAY.