Тази есен сериалът се отваря към своите фенове

По темата

„Нови герои и сюжетни линии очакват зрителите в новия сезон на „Откраднат живот”, разкри сценаристът на сериала Христина Апостолова, която гостува заедно с продуцента Евтим Милошев и актьорите Радина Думанян и Емил Марков в предаването „Събуди се”.

В новия сезон на хитовата поредица на NOVA като гост-звезди в някои от епизодите ще участват актьорите Марин Янев и Стефан Мавродиев, а в роли ще влязат също певицата Мария Илиева и водещите на „Здравей, България” Ани Цолова и Виктор Николаев.

„Сериалът се отваря към своите фенове, които искат да се докоснат до магията на неговото създаване”, напомни продуцентът Евтим Милошев.

Тази есен „Откраднат живот” ще даде уникалната възможност на феновете да станат част от сериала и да споделят емоцията на един снимачен ден. Желаещите не само ще се срещнат с любимите си звезди, но и ще застанат пред камерата, изживявайки усещането да бъдат на снимачната площадка.

Повече информация за кастинг конкурса, който стартира този понеделник, желаещите могат да открият в официалната Facebook страница на сериала.

Как ще се променят съдбите и решенията на героите в новите епизоди? Ще могат ли те да живеят с истината и дали лъжата може да бъде забравена? Зрителите ще разберат във втори сезон на „Откраднат живот” – от септември по NOVA.    

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот” във Facebook. Ексклузивни видеа и епизоди от първи сезон на хитовата поредица може да гледате в NOVA PLAY.