Мария Илиева, Марин Янев и Стефан Мавродиев са сред гостуващите звезди в предстоящия сезон

По темата

С дългоочаквана развръзка и непредвидени ситуации „Откраднат живот“ ще постави начало на своя втори сезон от 13 септември в ефира на NOVA. „В първите епизоди на втори сезон, които заснехме, имаше доста изненади за самите нас“, разказа Радина Думанян пред камерата на „Здравей, България”. Актрисата, която играе ролята на младия анестезиолог д-р Захариева допълни, че в образа на героинята й ще има развитие, което самата тя не е очаквала.

При подновяването на снимките актьорите влязоха в лекарските престилки от ранни зори. „Станал съм в 5.30 ч., а снимачният ден ще завърши вечерта“, така Алекс Алексиев, познат като Александър Василев, описа старта на снимките, приемайки без проблем предизвикателствата на ранното ставане. Васил Банов, в ролята на доц. Камбуров, не пропусна да прояви чувство за хумор, заявявайки, че мъдростта и добротата на образа му са само част от актьорската игра. „За да пресъздадеш доброто, все пак трябва да го има някъде в теб“, завърши с усмивка популярният български актьор.

 Мария Илиева ще бъде една от гостуващите звезди в новия сезон, издава екипът на сериала. Актьорите Марин Янев и Стефан Мавродиев също ще бъдат сред специалните гости, които ще се озоват в изключително непривична ситуация.   

С началото на седмицата стартира и специалния кастинг за почитатели на сериала – „Фен с роля“. Всеки желаещ да стане част от емоцията на снимачната площадка, може да сбъдне мечтата си и да се озове в кадър с любимите си актьори. За целта феновете трябва да изпратят своя снимка и контакт на мейл: otkradnatjivot_fensrolia@ntv.bg, а повече подробности за предстоящия кастинг ще научат от официалната Facebook страница на сериала.   

Дали Алекс и Биляна ще останат заедно? Кой ще спечели и кой ще изгуби в професията и любовта по време на битката между Алекс и Калин? Зрителите ще разберат във втори сезон от 13 септември в ефира на NOVA.

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот” във Facebook. Ексклузивни видеа и епизоди от първи сезон на хитовата поредица може да гледате в NOVA PLAY.