Часове преди старта на 13 септември продукцията отваря вратите на болницата за всички почитатели

По темата

"Кастингът за фенове, с който даваме възможност на най-големите почитатели на "Откраднат живот" да преживеят емоцията на един снимачен ден, изненада всички нас с невероятни кандидати и интересни случаи", разказа Евтим Милошев пред камерата на "На кафе" по NOVA. Продуцентът на най-успешния сериал на медицинска тематика у нас заяви, че сред желаещите има много медицински лица, парамедик и дама, преживяла Тетралогия на Фало – заболяването на един от главните герои в "Откраднат живот".  

Всеки истински почитател може да заяви своето желание за участие в кастинга, като изпрати своя снимка и контакт на мейл: otkradnatjivot_fensrolia@ntv.bg и да се озове в сцена с най-обичаните български лекари в телевизионния ефир.

Димо Алексиев и Мария Кавърджикова разкриха, че образите им ще покажат нова страна, като най-голям ще бъде обратът за Евгения Генадиева, разкривайки тъмната страна на своя характер. Иновативната продукция се завръща в ефира на NOVA следващия вторник, 13 септември, от 21.00 ч., когато ще даде отговори на хиляди зрители и ще постави началото на нови изпитания за героите.  

На 13 септември феновете също така ще могат да обиколят познатата от екрана болница МБАЛ "Св. Кирил" и да видят какво се случва зад кадър. В деня на отворените врати на "Откраднат живот" между 8.30 и 12.00 ч. всеки желаещ може да посети снимачната площадка, да разгледа различни кътчета от болницата и да види как се създава една сцена в сериала, сниман със средствата на киното. "Тази възможност ще зарадва и по-малките почитатели на сериала, които могат да заповядат с придружител и да се потопят в атмосферата на сериала, преди да научат развръзката на новия сезон", коментират от екипа.   

Не пропускайте новия сезон на "Откраднат живот" – от вторник до четвъртък от 21.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook