Не пропускайте VIP Brother от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA

Съквартирантите доведоха до успешен край първата си седмична мисия във VIP Brother 2016. След като в първия дейли епизод на шоуто зрителите видяха представянето на ”най-забавните”, ”най-досадните” и ”най-ВИП” обитатели на Къщата, определени от Тайния бос, във втория епизод Жана Бергендорф отново влезе в ролята на разпределител и  оформи още няколко двойки Съквартиранти по различни критерии, зададени от Big Brother.

Певицата трябваше да посочи двойка Съквартиранти, които според нея влизат в определението „най-голям интригант” и тя включи в този тандем себе си и Миглена Ангелова. За ”най-надути” бяха определени Явор Бахаров и Борислав Комсийски, за „най-превзети” – Надя Иванова и Рени, за ”най-скучни” – Лили Вучкова и Жоро Торнев, а за ”най-секси” – Глория Петкова и Деси Цонева.

Двойките се изправиха пред различни изпитания, а единствено кака Лили и Жоро Торнев не докараха своята задача до успех, но резултатът беше достатъчно добър, защото Съквартирантите имаха право на три грешки. Така мисията беше счетена за успешна и следващата седмица ще разполагат с луксозен бюджет.

Задачата да категоризира Съквартиранти обаче дълбоко разстрои Жана Бергендорф и тя не успя да сдържи сълзите си. Най-съпричастни с младата певица в това изпитание бяха Глория, Лара и Ирина, които ѝ вдъхнаха куража, от който Жана се нуждаеше.

След няколко дни в Къщата Съквартирантите стават все по-близки и вече споделят интересни лични истории. Във втория дейли епизод зрителите разбраха как Ути, в дует с Митьо Пищова, е защитавал Милко Калайджиев с изпълнение на негова песен в различни аранжименти. Миглена Ангелова разказа за домашните си любимци – два питона, с които тя обожава да плаши съседките си. Много интересни бяха и историите на Вальо Михов, който преди години е бил много близък с Лили Иванова, а времето с гранд дамата на българската естрада той определя като най-ценното в живота си.

Не пропускайте как ще се развият отношенията между Съквартирантите във VIP Brother от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg