Жана получава последна възможност да спаси мисията си тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

По темата

Големият брат винаги е държал на думата си и това няма да се промени през този сезон на VIP Brother. След като обеща голямо парти за Съквартирантите, тази вечер точно в 20.00 ч. по NOVA зрителите ще видят страхотния купон, който Big Brother им организира. Новите обитатели на Къщата ще забравят за камерите и ще се впуснат в луди танци, а в разгорещените страсти ще се родят и нови отношения.

Тази вечер ще видим как Съквартирантите единодушно ще обявят Жана за звездата на купона, а Борислав ще признае на Big Brother, че в Къщата има жена, която привлича вниманието му по специален начин. Коя е тя и как е успяла да покрие високите изисквания на един от най-желаните ергени в България? Това ще стане ясно в епизода на VIP Brother 2016 тази вечер.

Довечера Жана Бергендорф ще получи последен шанс от Big Brother да обърне досегашните си неуспехи като Таен Бос на Къщата в своя полза. Тя трябва да избере втория човек, който иска да номинира за изгонване, а за да декларира номинацията си ще има задачата да събере бельото му и да го изхвърли на покрива. Дали късметът този път ще бъде на страната на изпълнителката и кой е вторият номиниран за изгонване Съквартирант, предстои да разберем.

По случай 10-aта годишнина на VIP Brother, тoзи сезон Съквартирантите няма да скучаят дори за минута. Довечера ще видим мисия “Ръка за ръка”, която ще раздели участниците на два отбора и ще ги напъха в огромни дунапренени ръце, а тяхната задача ще бъде да се хвърлят един върху друг, в търсене на верен отговор. Какъв ще е развоят от поредната задача и какви санкции ще претърпи загубилият отбор, ще разберем тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg