Гледайте трети епизод на премиерния втори сезон на сериала тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Лекарите в болница “Св. Кирил” ще бъдат въвлечени във войната между двама пациенти в българския сериал  “Откраднат живот”. В трети епизод на премиерния втори сезон от хитовата поредица медиците ще се окажат в доста комични ситуации посред битка за справедливост и надмощие.

По темата

Междувременно продължава и водената между самите лекари война, подклаждана от личните им противоречия. Владов ще бъде изправен пред голямата дилема – дали да предаде, или да защити Алекс по време на разпита си в полицията, а Калин ще продължи да търси начини за сразяването на своя съперник. Евгения Генадиева ще покаже своето ново и непознато лице в търсене на истината за сина на Иван Генадиев.

Какво ще се случи с д-р Захариев и дали Виолета ще успее да завоюва нови позиции? Гледайте  трети епизод на премиерния втори сезон на “Откраднат живот” тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.     

Ако сте пропуснали премиерните епизоди на втори сезон на "Откраднат живот”, можете да ги гледате отново само в NOVA PLAY. Допълнителна информация за сериала ще откриете на официалната Facebook страница, както и във Vbox7.com.