Стотици фенове изпращат своето желание за участие в сериала

Този сезон най-успешният сериал на медицинска тематика у нас "Откраднат живот" предлага невероятната възможност на феновете да станат част от снимките на сериала. Тази възможност предизвика стотици заявления, а някои от желаещите се оказаха истински таланти. Такъв е случаят със Стефка Аджемян, която е истински парамедик..., а вече и актьор. След като се запознава с екипа, благодарение на кастинга на сериала, тя получава предложение за роля, която ще я представи в различни епизоди в новия сезон. Завършила е в Германия, а в момента практикува динамичната професия в България.

Високите скорости са сред любимите занимания на 33-годишната дама, която е родена в Пловдив. Когато я попитаме за интересен случай, тя ни отговаря, че професионалната тайна е именно запазването на информацията за всичко видяно в ежедневната работа с пациентите. "Откраднат живот" се оказва различна емоция, която носи не само допълнителен адреналин, но и вълнението, което човек изпитва, когато чуе "Камера, работи!".   

Гледайте "Откраднат живот" от вторник до четвъртък от 21.00 ч. по NOVA.       

Ако сте пропуснали премиерните епизоди на втори сезон на "Откраднат живот", можете да ги гледате отново само в NOVA PLAY. Допълнителна информация за сериала ще откриете на официалната Facebook страница, както и във Vbox7.com