Най-голямата социално отговорна инициатива на медията с награда за "Медийна инициатива, която поставя във фокус добри примери" от GEM България

Най-голямата социално отговорна инициатива на NOVA – ПРОМЯНАТА, спечели своето трето отличие за 2016 г. То бе присъдено на първите годишни награди на Българския офис на "Глобалния предприемачески мониторинг" (GEM) в категория "Медийна инициатива, която поставя във фокус добри примери". Отличието е признание към Нова Броудкастинг Груп и фондация "Промяната", част от Reach for Change, за цялостния принос и положителното въздействие, които инициативата оказва върху обществените възприятия за предприемачество и положителни модели за подражание.

Това е третото отличие, което ПРОМЯНАТА печели през 2016 г. В началото на годината инициативата спечели голямата награда "Инвеститор в обществото" на Българския форум на бизнес лидерите”, а през юни бе отличена за “Кампания и социална иновация” в шестото издание на наградите "Златна ябълка” на Националната мрежа за децата за принос към благосъстоянието на децата в България.