Темите и гостите в предаването тази неделя от 7.55 до 11.00 ч. по NOVA

В предаването “Събуди се” тази неделя гостуват обичаните актриси от най-успешния български медицински сериал “Откраднат живот” - Марта Вачкова, Дария Симеонова и Ралица Паскалева, за да разкажат на водещите Мирослава Иванова и Деян Веселинов какви обрати предстоят във втори сезон на хитовата поредица на NOVA. В предаването ще видите още:

Водещата на “Комбина” Лора Крумова – очи в очи с Мариян Станков – Мон Дьо, такава каквато не сме я виждали. Едно интервю, което разбива клишетата за понятието "телевизионна звезда”, един разговор с висока доза самоирония, среща, която ще ви разсмее, но и ще ви накара да се замислите...

В рубриката “Карай направо” тази седмица в колата на Диана Найденова се качва кандидатът за президент на Реформаторския блок Трайчо Трайков.

Време за медицински “Оскари” с доцент Иво Петров.

Тази неделя следва и втората история, част от информационната кампания на NOVA и УНИЦЕФ, за правата на децата в конфликт със закона. Осъденото детство на едно момче, което от малко е захвърлено по сиропиталищата и цял живот търси любов. Това е неговата присъда. За грешките и равносметките от детството в институциите, гледайте във втория епизод от кампанията “Осъдено детство. Справедливост за всяко дете” с автор Надежда Узунова тази седмица в “Събуди се”.

Не пропускайте срещата с някои от най-популярните лица и актуалните теми на деня в “Събуди се” тази неделя от 7.55 до 11.00 ч. по NOVA.