Д-р Владов се бори за живота на семейството си, а д-р Генадиев застава на крачка от признанието – в епизодите тази седмица по NOVA

Двойник на д-р Василев изненада актьорския състав по време на снимки на "Откраднат живот" през изминалата седмица. "В кастинга за фенове на сериала се появи човек, който не само носи същата фамилия, но е и лекар в медицински център за спешна помощ. Нямаше как да не сбъднем желанието му и да го запознаем с героите и по-конкретно с Алекс", разказват от екипа на сериала. В една от сцените Лъчезар Василев ще облече отново лекарската престилка, но този път, за да стане хирург от екипа на МБАЛ "Св. Кирил".  

Човечността, трудностите в семейните отношения и изборът между истината и лъжата ще бъдат акцент в новите епизоди на "Откраднат живот" тази седмица. След тежък пътен инцидент съпругата и детето на д-р Владов ще се окажат в смъртна опасност, а животът им – изцяло поверен в ръцете на завеждащия спешното и неговия екип. Операцията ще разкрие истина, която ще промени завинаги живота на д-р Владов, изправяйки го пред огромна морална дилема. 

Отлаганата от Виолета сделка за новото бебе ще въвлече нея и Лазаров в отвличане и заплахи от съмнителен бизнесмен. През това време д-р Захариев ще продължи да ангажира времето и съзнанието на Галя, която все по-често ще пропуска психотерапията. Отношенията на д-р Мазов и д-р Хинова ще поемат рязък завой – от ожесточени спорове към необяснимо привличане. Биляна и Алекс ще вложат своите емоции и мечти в очакването на дете, което ще даде повод за размисли на д-р Иван Генадиев. Дали е дошло времето да признае истината на своя син? Ще успеят ли синовете му, които са с една крачка по-близо до семейния живот, да разберат и да простят неговото решение? Не пропускайте епизодите на "Откраднат живот" във вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA.
    
Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново само в NOVA PLAY.