Не пропускайте премиерния епизод тази вечер от 21.00 ч.

Биляна ще се окаже с решаваща роля в един от най-важните разговори за д-р Генадиев и д-р Василев в хитовия сериал "Откраднат живот" по NOVA. В премиерния епизод тази вечер Василеви ще се изправят пред дългоочаквания момент за така желаното дете, възлагайки очаквания за нов член на семейството. 

Междувременно д-р Владов ще вземе важно решение за личния си и професионален път, което ще промени ситуацията в болницата. Д-р Василев ще се окаже в центъра на заплетен случай и пациентка с необяснима инфекция. 

Виолета ще се изправи очи в очи с клиентите, които ще поставят ултиматум в търсенето на ново бебе. Научавайки за ангажимента на Калин, който е сключил брак, Евгения ще се опита да намери отново път към своя син и да разбере защо той иска да продължи да участва в тази ситуация.

По темата

Ще направи ли д-р Генадиев признание към Алекс? Как ще се развие историята на д-р Мазов и д-р Хинова? Гледайте епизод 17 от втори сезон на "Откраднат живот" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA. 

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново само в NOVA PLAY.