Биляна ще забременее, а Калин и Алекс ще разберат истината до края на втория сезон

Екшън, скандали, бясно шофиране и полицейски сирени в столицата – това е една от финалните сцени в последния епизод на "Откраднат живот" по NOVA. Последния снимачен ден от втория сезон на хитовия сериал проследи репортерът Ивомира Пехливанова.

"Биляна ще забременее до края на сезона, но двамата с Алекс ще минат през сериозни терзания. Според мотото на сезона маските ще паднат и Калин и Алекс ще разберат истината за размяната. Д-р Стилянова ще си спомни всичко, но през това време ще бъдат направени много нови разкрития и за действията на д-р Захариев", разказа сценаристът на "Откраднат живот" Христина Апостолова. По време на разговора в лабораторията на МБАЛ "Св. Кирил" Христина загатна, че именно мястото с десетки епруветки и проби ще бъде направено "на пух и прах" от Виолета Захариева, която ще изгуби контрол след неочаквани събития в сезона. 

Най-успешният сериал на медицинска тематика у нас засне последните сцени от втори сезон през изминалата вечер. В нощни снимки из улиците на кв. "Драгалевци" героят на Димо Алексиев се оказа преследван от полицейска кола, след като скоростта и адреналинът надвишиха допустимата граница. В екшън сцената бяха въвлечени Стоян Алексиев и Мария Кавърджикова, които имаха възможност да поставят финал на снимките на този сезон. "Професор Генадиев е човек, изпълнен с огромна любов, но извършил огромно престъпление. Съпругата му и неговата професия са нещата, заради които той живее", така Алексиев описа образа на ерудирания професор и директор на болница.

Ексклузивни кадри от снимачната площадка вижте във видеото от "Здравей, България". 

Не пропускайте епизодите на "Откраднат живот" във вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA. 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново само в NOVA PLAY.