Не пропускайте новите епизоди от вторник до четвъртък от 21.00 ч. по NOVA

"За последен път плаках на сцената, в която д-р Захариева предлага на д-р Василев, в присъствието на неговия баща, да сключат брак. Много красив момент", разказа пред Мон Дьо в "Събуди се" актьорът Васил Банов. Той добави, че цени романтиката и не пропуска да приготви закуска за любимата си жена. 

По темата

"Камбуров има позиция, очи, характер – за всичко това може да благодарим на екипа", така Банов описа образа на проф. Камбуров в "Откраднат живот", който самият той превръща в ерудиран хирург и проницателен мъж.   

Поредица от заплетени случаи и трудни за героите решения ще завладеят спешното отделение на МБАЛ "Св. Кирил" в предстоящите епизоди на "Откраднат живот". Галя ще пожелае окончателно да напусне живота на д-р Захариев и Виолета, а Биляна ще се изправи пред дилемата за човешкия живот и намесата в неговия ход. Безобидна бележка на Калин ще провокира нов разговор между Биляна и Алекс, които се опитват да съхранят връзката си, въпреки препятствията пред младото семейство. Д-р Василев ще бъде въвлечен в лекарски случай, който по-скоро ще се окаже семейна история с неясно бъдеще. Посещение на възрастен пациент ще провокира д-р Хинова да се изправи пред собствените си чувства към д-р Мазов. Мъжката част от лекарския състав ще се включи в организиран риболов, който ще се превърне в поле за нови дискусии и признания. Биляна отново ще се изправи пред възможността да бъде майка и да сбъдне мечтата на д-р Василев. 

Готова ли е Галя да остави завинаги болницата и досегашния си живот? Какви откровения ще излязат наяве по време на риболова? Не пропускайте новите епизоди на "Откраднат живот" от вторник до четвъртък от 21.00 ч. по NOVA. 

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново само в NOVA PLAY.