Тази седмица д-р Мазов се устремява към директорското място, а Виолета Захариева е напълно дискредитирана

Изпитания и критични ситуации за героите ще бъдат в центъра на предстоящите епизоди на хитовия сериал "Откраднат живот" по NOVA. Зрителите ще видят д-р Калин Генадиев с нова визия, която ще бъде едва началото на промените в един от главните герои в поредицата. 

Димо Алексиев, който изгражда образа на самоуверения и чаровен хирург, промени прическата си за снимките на ключови сцени от сюжета – заминаването на Калин в Судан на лекарска мисия. "Д-р Генадиев ще попадне в ситуации, които няколко пъти ще поставят живота му на карта. Този етап ще го бележи душевно и визуално", коментират бъдещето на героя от екипа на най-успешния сериал на медицинска тематика у нас.  

Още снимки на Димо Алексиев вижте в галерията ТУК

Тази седмица зрителите ще видят истински сблъсък в оглавяването на болницата от д-р Иван Генадиев и д-р Мазов. Домогването на устремения неврохирург до директорското място няма да остане незабелязано и ще изостри до крайност отношенията му с екипа на болницата. Д-р Захариев ще постави начало в развенчаването на професионализма и имиджа на Виолета. Собственичката на лабораторията ще попадне в окото на медийна буря, която ще извади скрити доказателства и забравени тъмни сделки. Съдбата отново ще отведе Галя Стилянова при бащата на нейното дете, а Биляна ще се опита да се пребори с огромните страхове за бъдещото майчинство. В телефонен разговор Наталия ще разбере, че Калин се намира в смъртна опасност на хиляди километри от семейството си. Какво ще се случи с д-р Генадиев по време на неговата мисия? Какви съмнения ще провокират Биляна да подложи под въпрос здравословното състояние на бременността си? 

Не пропускайте епизодите на "Откраднат живот" във вторник и сряда от 21.00 ч. по NOVA.  

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново само в NOVA PLAY.