Не пропускайте премиерния епизод тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Здравословното състояние на бъдещото дете на Алекс и Биляна продължава да тревожи младата двойка в хитовия сериал “Откраднат живот”. В епизода тази вечер по NOVA Александър ще реши да потърси съвет от един от най-близките си хора , който да му помогне да вземе решение дали да  разговаря с Биляна за своите опасения.

Бременността на д-р Стилянова пък отново ще я срещне с доц. Захариев и двамата ще преживеят заедно раждането на своето дете, но отношенията им ще продължат да се развиват в неподозирана посока.

Още снимки на д-р Стилянова и доц. Захариев вижте в галерията ТУК

Междувременно Виолета ще получи страхова невроза и ще търси изход от ситуацията, в която е попаднала, като се опита да опровергае случая пред медиите. Евгения и д-р Кръстева ще се озоват в истинска битка, а поводът ще бъде доц. Камбуров, който ще трябва да направи избор в отношенията си със загрижените дами.  

Ще направи ли Галя Стилянова решаващата крачка? Ще сподели ли Алекс на Биляна притесненията си за историята на своето семейство? Гледайте епизод 23 от втори сезон на "Откраднат живот" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA. 

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново само в NOVA PLAY.