Не пропускайте премиерния епизод тази вечер от 21.00 ч.

В хитовия сериал "Откраднат живот" по NOVA проф. Камбуров ще се опита да разбере каква е причината за промяната в Калин, който има нетипично поведение след завръщането от Судан. В премиерния епизод тази вечер мисията "Лекари без граница" ще бъде основна тема в разговора за преживяното от д-р Генадиев. Колебанието му за лекарската практика ще бъде разрешено от неочаквана ситуация. 

Междувременно Виолета ще започне да крои планове за запазването на лабораторията, след като успява да се съвземе. Д-р Кръстева ще е повод за нов конфликт между д-р Мазов и доц. Генадиев, а Наталия трябва да се срещне отново с членове на своето отдавна забравено семейство. 

Ще признае ли Калин травмите от миналото? Какви решения ще предприеме Виолета? Гледайте епизод 27 от втори сезон на сериала "Откраднат живот" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.  

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново само в NOVA PLAY.