Тази вечер местата си разменят градска принцеса, влюбена в палтата от естествена кожа, и жена, обичаща животните

"Мис Пепеляшка" отново ще изненада зрителите с втора вълнуваща риалити адаптация на приказката тази вечер от 20.00 ч. в ефира на NOVA. 

В ролята на принцесата влиза желязната красавица от Перник Дениса Ставриева, която живее в София от 12 години. Определя себе си като красива, талантлива и интелигентна. Участвала е в редица конкурси, последният от които е Плеймейт 2016. Има висше музикално образование. Работи като еротичен модел и народна певица, макар наскоро да не е имала участия. Храни се здравословно, посещава фитнеса, тренира канго джъмпс, няма силикон, но ползва периодично хиалуронова киселина за устните си. Обича палтата от естествена кожа и високите скорости. Не е ходила никога на село, но поне веднъж месечно ходи на спа и масаж.

По темата

Габриела Ангелова е родена в Червен бряг, но живее в град Бойчиновци. За себе си твърди, че е селско момиче, а животните са част от ежедневието й от малка и е силно привързана към тях. Обича живота на село, спокойствието, чистия въздух. Не може да си представи да живее в забързания град. Работата не я плаши. В двора си има кокошки, прасета, зайци и куче, което е прибрала от улицата, както и 33 крави.

Една градска принцеса, обичаща палтата от естествена кожа, и една жена, привързана към животните и естествения живот на село сменят местата си, за да проверят какво е да живееш в обувките на другата.

Има ли разлика между умората във фитнеса и тази от работата в селския двор? Опасни ли са кокошките и как човек може да заприлича на паун? Гледайте в новия епизод на "Мис Пепеляшка" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за предаването "Мис Пепеляшка" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто. Най-любопитните моменти от шоуто могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди в NOVA PLAY