Актьорите Деси Бакърджиева и Моньо Монев в "Събуди се"

"Нови обрати и конфликти, интересни герои и страст предстоят до края на втория сезон на хитовия сериал "Откраднат живот", заяви в "Събуди се" актрисата Деси Бакърджиева, която се превъплъщава в ролята на д-р Хинова. В студиото гостува и Моньо Монев, който в поредицата зрителите познават като д-р Мазов. 

По темата

"Много е важно да обичаш героя си, без значение дали е добър или лош. Да му прощаваш, да намираш мотивацията, която се крие зад завоите, които прави в живота", подчерта Моньо Монев. 

"Откраднат живот" наистина е огледало на живота. Всички, които участваме в сериала, сме влюбени в работата си и сме страхотен екип", обясни Деси Бакърджиева. Двамата актьори признаха, че в реалния живот са добри приятели.

Целия разговор гледайте във видеото от "Събуди се". Не пропускайте "Откраднат живот" във вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA. 

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново само в NOVA PLAY.