“Непорочната Джейн” поднася серия комични ситуации, водовъртеж от емоции и драматични случки от 15 декември в 21.00 ч. по NOVA

Сериалът “Непорочната Джейн” ще направи своя звезден дебют в ефира на NOVA с актьорски имена, познати от хитови продукции като “От Местопрестъплението”, “Герои” и “Малки сладки лъжкини” -  Джъстин Балдони, Брет Дайър, Джина Родригес. Награден с множество престижни награди, сред които награда за Любима нова телевизионна комедия за 2015 г. на People’s Choice Award и “Златен Глобус“ за Най-добра актриса (Джина Родригес) в телевизионен сериал-мюзикъл или комедия, поредицата ще предложи на всички замесени, както и на зрителите пред екрана, уникален микс от комични ситуации, водовъртеж от емоции и поредица от драматични случки - от 15 декември в 21.00 ч. по NOVA. 

Джейн Вилануева винаги е живяла по правилата и е планувала перфектния си живот – има перфектния план за кариера и перфектния годеник. Тя усърдно се бори за постигане на мечтата си да стане детска учителка, работейки като сервитьорка в известен хотел в Маями, за да финансира обучението си. Любовният ѝ живот също процъфтява - годеникът, който винаги е подкрепял любящата си приятелка, е детектив от полицията в Маями. От страх да не повтори грешката на майка си да роди твърде млада, Джейн е решила да запази своята непорочност до първата брачна нощ. Когато един ден отива на лекар за рутинен преглед, тя по грешка бива изкуствено оплодена и… животът на Джейн се променя завинаги. Едно неочаквано бебе преобръща на 180 градуса плановете й за идеалния безоблачен и уреден живот, свърза я с хора, с които вероятно не би искала да има нищо общо при други обстоятелства, и всичко заприличва на сценарий от истински латино сериал.

Мистериозно убийство, отдавна загубен баща, маниакални криминални умове, както и луди бивши са перфектните съставки за драматичен сериал, с нотки на латиноамериканска теленовела. Не пропускайте да се забъркате във вълнуващото приключение на „Непорочната Джейн”  - от 15 декември в 21.00 ч. по NOVA.