Не пропускайте премиерния епизод тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Дълго скриваните истини излизат наяве и преобръщат живота на героите в хитовия сериал "Откраднат живот". В епизода тази вечер по NOVA д-р Кръстева за пореден път става свидетел как Мазов взема пари на ръка от пациенти. Този път тя е решена да сигнализира Прокуратурата за корупционните му практики, но дали това няма да ѝ изиграе лоша шега?

Междувременно д-р Захариев решава, че е дошло времето да бъде напълно искрен с Галя и разкрива своя план да отмъсти на Виолета. Д-р Стилянова обаче е шокирана, когато той ѝ разказва за схемата за продажба на бебета. Ще успее ли да му прости?

Проф. Камбуров също се изправя пред дилема.  След като д-р Кръстева му разкрива тайната за произхода на Александър и историята за размяната на бебетата, той не може да намери покой, докато не решава да разкрие истината на Александър. Той измисля специален план, който да улесни осъществяването на намерението му. Неговите действия обаче ще имат неочаквани последствия и ще преобърнат живота на всички.

Гледайте епизод 34 от втори сезон на сериала "Откраднат живот" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново само в NOVA PLAY.