Водещата на "На кафе" по NOVA с приз в категория "Телевизия" в конкурса на GRAZIA

Гала бе отличена с престижния приз "Жена на годината" в конкурса на списание GRAZIA, който се провежда за 11-ти път. На церемония в четвъртък водещата на "На кафе" получи наградата в категория "Телевизия", където се съревновава с други популярни лица от телевизионния ефир. Това е поредната награда за екипа на NOVA, като мотото на конкурса този път беше "Герои всеки ден". 

"Развълнувана съм, че получавам това отличие отново. Приемам го като признание, че аз и екипът ми си вършим добре работата и сме сред героите, които всеки ден имат желанието на помагат", коментира Гала, една от най-емблематичните тв водещи. Вече повече от 10 години тя и предаването "На кафе" правят съпричастни зрителите с живота на популярните и значими за обществото личности и ги запознават с новите световни тенденции в областта на здравето, красотата, културата и изкуството. Гала и предаването са известни и със своята ангажираност към социални и благотворителни каузи. 

Конкурсът "Жена на годината" на списание GRAZIA се провежда традиционно за 11 поредна година, а тазгодишното издание отличи дамите с най-големи заслуги към обществения живот в България.

На официалната церемония 13 дами взеха своя приз "Жена на годината".

По темата

Сред наградените лица е и актрисата Радина Думанян, позната на зрителите като доктор Биляна Захариева от успешния медицински сериал на NOVA "Откраднат живот".

Специални гости на събитието бяха дамите, избрани от публични личности за "герои всеки ден", каквато бе и мисията на тазгодишния конкурс.

 

Ето кои са победителите във всички категории: 

Модели: Деси Савова
Модни дизайнери: Зора Романска
Aктриси: Радина Думанян
Музика: Поли Генова
Спорт: Ансамбъл по художествена гимнастика
Култура: Гергана Мудова
ТВ: Гала
Личен стил: Роди Радичков
Хайтек и иновации: Ивелина Атанасова
Интернет: Руми Илиева
Бизнес: Милена Драгийска-Денчева
Общество: Биляна Савова
Медицина: д-р Чачева и д-р Михова