Любимите лица от успешния български сериал на NOVA се срещат с фенове през уикенда

По време на специална церемония Радина Думанян беше отличена с приза "Жена на годината" в категория "Актриси" на церемония в четвъртък. Звездата на най-успешния медицински сериал у нас "Откраднат живот"  спечели сърцата на хиляди зрители с образа на анестезиолога Биляна Захариева, доказвайки, че киното, телевизионният ефир и театралната сцена могат да впечатлят публиката с нови талантливи представители на гилдията. 

По темата

"Благодаря на номиниралите ме и на онези, които са гласували за мен. Вярвам, че ще успея да заслужа това признание", заяви Радина. Тя е убедена, че професионалният успех е процес, който се надгражда от артисти и публика. Чаровната актриса допълва, че наградите са добра новина за целия каст, който се вълнува от постиженията и отличията на екипа.

В събота и неделя най-големите почитатели на "Откраднат живот" могат да се срещнат с любимите си актьори по време на специална среща с фенове в The Mall от 17.00 до 18.30 ч. В събитието, което ще се проведе броени дни преди големия финал на сезон 2, ще се включат някои от най-известните и обичани лица от успешната българска продукция.  

Не пропускайте "Откраднат живот" от вторник до четвъртък от 21.00 ч. по NOVA. 

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново само в NOVA PLAY.