Специалната среща с феновете е този уикенд

Броени дни преди финала на втори сезон на "Откраднат живот" по NOVA почитателите на най-успешния медицински сериал у нас могат да се срещнат с любимите си герои и да получат автограф. Това заяви в "Събуди се" продудентът на поредицата Евтим Милошев, който гостува в студиото заедно с обичаната актриса Марта Вачкова.

Още снимки вижте в галерията ТУК

Специалната среща с феновете е този уикенд, събота и неделя, от 17.00 до 18.30 ч. в The Mall на бул. "Цариградско шосе". Към двудневното събитие ще се присъединят някои от любимите герои от каста на хитовия проект. Срещата ще се състои на етаж 2 в близост до кино салоните на столичния мол.

"Пряката връзка с публиката се дължи на характера на сериала, който е много близък до ежедневието и болежките на всички. Затова зрителите го припознават и в личен план", заяви Евтим Милошев. Продуцентът издаде, че предстои трети сезон на хитовата поредица.

По темата

"За зрителите ще е много по-интересно как ще реагират героите, когато маските паднат и се разкрие лъжата", коментира Марта Вачкова. По думите й дори за нейната героиня сестра Жекова ще е много трудно да приеме и боготвори проф. Генадиев, когато научи истината. 

Не пропускайте "Откраднат живот" от вторник до четвъртък от 21.00 ч. по NOVA.

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.