Неочаквани развръзки на финала на втори сезон на сериала на 14 декември

Разкритието за разменените бебета ще разтърси Калин в предстоящите епизоди на "Откраднат живот" от вторник до четвъртък от 21.00 ч. по NOVA. Той ще започне да осъзнава по нов начин познатия живот и семейство, а критични събития ще го срещнат с истинския му баща. 

По темата

За Калин предстоят поредица морални въпроси за стари решения, неизказани истини и спасяването на един човешки живот. Отношенията му с досегашните му "официални" родители ще ескалират по време на важно събитие за доц. Гендиев. 

Виолета ще се устреми към нова родилка за реализация на сериозна сделка, а Наталия ще търси начини да помогне на сестра си. Д-р Хинова постави под съмнение лекарската лоялност на д-р Мазов след разговор с д-р Кръстева. Разменени думи между Евгения и Алекс ще посеят съмнение в младия хирург за мястото му в отношенията на семейство Генадиеви.

Междувременно стотици фенове се докоснаха до звездите на "Откраднат живот" през уикенда. В продължение на няколко часа  Стоян Алексиев, Радина Думанян, Димо Алексиев, Йоана Буковска-Давидова, Марта Вачкова, Ралица Паскалева, Емил Марков, Деси Бакърджиева и Дария Симеонова се снимаха и разговаряха със своите почитатели, в очакване на големия финал. Към срещата се присъедини и Петьо Цеков, изпълняващ ролята на общинския съветник Антонов, който изненада колеги и почитатели със своята поява. 

Повече снимки вижте в галерията ТУК

Вторият сезон на хитовата поредица ще завърши на 14 декември с големи развръзки за героите, някои от които ще бъдат представени в нова светлина пред зрителите. Не пропускайте предстоящите епизоди на "Откраднат живот" – от вторник до четвъртък от 21.00 ч. по NOVA. 

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.