Не пропускайте премиерния епизод тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Дълго градените семейни връзки и щастие на професор Генадиев са на път да се разпаднат, след като истината излиза наяве в “Откраднат живот”. В премиерния епизод на хитовия сериал тази вечер по NOVA Калин е решен да потърси сметка на Генадиев за лъжата, в която е прекарал целия си живот. Неговите самоунищожителни наклонности отново излизат на повърхността, когато се изправя срещу  човека, когото е смятал за свой баща, и ще доведат до изненадващи последици.

Наталия също се изправя пред сложни решения, засягащи нейното семейство. Тя се разколебава дали да дари бъбрека на сестра си, а това довежда до нов конфликт с майка ѝ. Междувременно д-р Захариев и Галя готвят капан на Виолета, за да разобличат търговията с бебета, която тя организира в болница “Св. Кирил”.

Какво ще се случи между Калин и проф. Генадиев? Ще бъде ли направена бъбречна трансплантация на сестрата на Наталия? И ще бъде ли разобличена Виолета?

Гледайте епизод 37 от втори сезон на сериала "Откраднат живот" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.